Katalog produk utama: 220kV lan voltase ngisor arrester surge oksida, saklar isolasi, sekering putus sekolah, tabung bus-bar gardu listrik, booster gudang, watesan voltase sarung kabel (kothak), bushing tembok, 110kV lan prefabrikasi voltase ngisor, shrinkable kadhemen kebak utawa aksesoris kabel sing bisa nyusut, 500kV lan isolator komposit voltase ngisor lsp. macem-macem jinis produk listrik.

Rekomendasi Bisnis

  • China Manufacturer Economic Type Low Voltage Switchgear Electrical Power Distribution Cabinet

    Produsen Cina Tipe Ekonomi Switchgear Lemari Distribusi Daya Listrik

    Produsen Tiongkok Tipe Ekonomi Roda Tegangan Rendah Distribusi Tenaga Listrik Kapasitas Dinilai 100kVA; 200kVA; 400kVA Ukuran 1350M * 700MM * 1200MM bisa digawe ing lingkungan Cocog sing cocog bisa digunakake kanthi bisa digunakake kanthi akeh digunakake ing distribusi daya 1. Kothak distribusi voltase kurang cerdas nggunakake motherboard komputer sing integral, dipercaya banget, paramèter operasi sistem pemantauan lengkap. 2. Ngurangi pendhudhukan papan saka ...